A--0 A-EG - EX - U2-0

Kattförsäkring hos If

När du ska försäkra din katt kan du hitta en kattförsäkring hos If som är ett av 7 försäkringsbolag som erbjuder sig att försäkra din katt.

Det kan ofta vara tidsödande och svårt att jämföra del olika försäkringsbolagens kattförsäkringar eftersom försäkringsvillkoren varierar. Dessutom skiljer det i försäkringspremie mellan olika kattraser men även beroende på hur gammal katten är och vilket kön den har. Även om If Kattförsäkring kanske är billigast på en kattförsäkring, t.ex. honkatter av rasen Ragdoll, så skulle If kanske kunna vara dyrast för en hankatt av en annan kattras, t.ex. Siames.

Fakta om kattförsäkring hos If Kattförsäkring

Det är alltid viktigt att titta på villkoren hos de försäkringsbolag som du tänkt anlita för att försäkra katten. Nedan hittar du en del fakta om kattförsäkringar hos If Kattförsäkring men du kan också hitta den bästa kattförsäkringen här.

Företagets logga:

FörsäkringIf
Karrenstid vid sjukdom:20 dagar
Försäkring kan tecknas:6 veckor - 6 år
Livbeloppet sänks årligen med:20% från 7 år
Livbeloppet upphör vid:12 år
Veterinärförsäkringsbelopp:30000 - 60000 kr
Självriskperiod:100 dagar
Lägsta självrisk:2500 kr + 0%
Högsta självrisk:4500 kr + 20%
Vård via FirstVet:3 fria besök/år
I-EG - EX - U2-1

Tänk på att villkoren gällande vilka sjukdomar och typ av vård som försäkringen berättigar till kan variera ganska mycket mellan försäkringarna. En kattförsäkring som är billig kan bli mycket dyr om det visar sig att just den försäkringen inte täcker det ingrepp som behövs med det gjorde alla andra försäkringar. Läs därför igenom undantagen i försäkringen noga innan du skaffar dig en kattförsäkring hos If så de vet vad du tecknar dig för.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

I-EG - EX - U2-2

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


H-EG - EX - U2-3

Priser för att försäkra olika kattraser

Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kattraser Villkor Jämföra Nyheter