A--0 A-EG - EX - U2-0

Kattförsäkring hos Sveland

När du ska försäkra din katt kan du hitta en kattförsäkring hos Sveland som är ett av 7 försäkringsbolag som erbjuder sig att försäkra din katt.

Det kan ofta vara tidsödande och svårt att jämföra del olika försäkringsbolagens kattförsäkringar eftersom försäkringsvillkoren varierar. Dessutom skiljer det i försäkringspremie mellan olika kattraser men även beroende på hur gammal katten är och vilket kön den har. Även om Sveland Djurförsäkringar kanske är billigast på en kattförsäkring, t.ex. honkatter av rasen Ragdoll, så skulle Sveland kanske kunna vara dyrast för en hankatt av en annan kattras, t.ex. Siames.

Fakta om kattförsäkring hos Sveland Djurförsäkringar

Det är alltid viktigt att titta på villkoren hos de försäkringsbolag som du tänkt anlita för att försäkra katten. Nedan hittar du en del fakta om kattförsäkringar hos Sveland Djurförsäkringar men du kan också hitta den bästa kattförsäkringen här.

Företagets logga:

FörsäkringSveland
Karrenstid vid sjukdom:20 dagar
Försäkring kan tecknas:6 veckor - 6 år
Livbeloppet sänks årligen med:20% från 7 år
Livbeloppet upphör vid:10 år
Veterinärförsäkringsbelopp:20000 - 100000 kr
Självriskperiod:125 dagar
Lägsta självrisk:1600 kr + 15%
Högsta självrisk:1600 kr + 25%
Vård via FirstVet:3 fria besök/år
I-EG - EX - U2-1

Tänk på att villkoren gällande vilka sjukdomar och typ av vård som försäkringen berättigar till kan variera ganska mycket mellan försäkringarna. En kattförsäkring som är billig kan bli mycket dyr om det visar sig att just den försäkringen inte täcker det ingrepp som behövs med det gjorde alla andra försäkringar. Läs därför igenom undantagen i försäkringen noga innan du skaffar dig en kattförsäkring hos Sveland så de vet vad du tecknar dig för.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

I-EG - EX - U2-2

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


H-EG - EX - U2-3

Priser för att försäkra olika kattraser

Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kattraser Villkor Jämföra Nyheter