A--0 A-EG - EX - U2-0

Bäst kattförsäkring för Ocicat

Kattförsäkring för Ocicat

Allt fler ägare av Ocicat försäkrar sin älskade katt och det är förståligt. Att behöva avliva sin kära Ocicat bara för att man inte har råd att betala veterinärkostnaden är något som ingen kattägare ska behöva uppleva.

Det finns många försäkringsbolag som erbjuder dig att försäkra din Ocicat hos dem men vilken försäkring är bäst? Här ser du direkt vilka kattförsäkringar som finns för Ocicat och är bäst för din katt. Det är inte alltid den billigaste försäkringen som är den billigaste eftersom den kanske inte täcker den sjukdomen som din Ocicat har fått eller att ersättningen för veterinärvård är mycket lägre än vad vården faktiskt kostar.

Bästa & mest prisvärda kattförsäkringen för Ocicat

Att välja den billigaste kattförsäkringen kan bli dyrt om din Ocicat blir sjuk. Därför har vi rankat kattförsäkringarna efter prisvärdhet och inte pris.

I-EG - EX - U2-1
FörsäkringsbolagOcicat -

1225 kr/år

1080 kr/år

1683 kr/år
If
1323 kr/år
Sveland
1595 kr/år

2130 kr/år
Agria
2643 kr/år
I-EG - EX - U2-2

På pappret har Moderna försäkringar den billigaste kattförsäkringen för Ocicat men den försäkringen har inte lika bra skydd som t.ex. ICA Försäkringar. Du kan hitta ännu billigare kattförsäkringar genom att minska veterinärförsäkringsbeloppet och höja självrisken men då försvinner också värdet med en försäkring. Rekommenderat är att du väljer en försäkring från någon av det 3-4 översta försäkringarna i tabellen ovan som är de mest prisvärda kattförsäkringarna

Fakta om Ocicat

En Ocicat har EMS-raskoden OCI. Ocicat registrerades första gången i SVERAK år 1992 och nu finns det 80 st katter i registret. Den första gången Ocicat blev en officiell ras i världen var år 1992.

I-EG - EX - U2-3

Info om Ocicat

Svenskt namn:Ocicat
Namn på engelska:Ocicat
EMS raskod:OCI
Normalvikt:
Försäkringspermie för Ocicat:1080 - 2643 kr/år
Namn/smeknamn:Oci
SVERAK:SVERAK - Ocicat
Wiki svenska:Wiki - Ocicat
Wiki engelska:Wiki - Ocicat

Priserna för kattförsäkringarna för Ocicat är baserade på offerter från 7 försäkringsbolag med ett veterinärvårdsbelopp på cirka 60 000 kr och självrisk så nära 1 500 kr + 25% som möjligt. Dessa gäller för okastrerad honkatt av rasen Ocicat som ägs av en medelålders kvinna i en mellanstor stad. Katten är registrerad hos SVERAK och ID-märkt.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


Priser för att försäkra olika kattraser

Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kattraser Villkor Jämföra Nyheter