Kattförsäkring hos Svedea

Försäkra er katt hos Svedea försäkring

När du ska försäkra din katt kan du hitta en kattförsäkring hos Svedea som är ett av 7 försäkringsbolag som erbjuder sig att försäkra din katt.

Det kan ofta vara tidsödande och svårt att jämföra del olika försäkringsbolagens kattförsäkringar eftersom försäkringsvillkoren varierar. Dessutom skiljer det i försäkringspremie mellan olika kattraser men även beroende på hur gammal katten är och vilket kön den har. Även om Svedea försäkring kanske är billigast på en kattförsäkring, t.ex. honkatter av rasen Ragdoll, så skulle Svedea kanske kunna vara dyrast för en hankatt av en annan kattras, t.ex. Siames.

Fakta om kattförsäkring hos Svedea försäkring

Det är alltid viktigt att titta på villkoren hos de försäkringsbolag som du tänkt anlita för att försäkra katten. Nedan hittar du en del fakta om kattförsäkringar hos Svedea försäkring men du kan också hitta den bästa kattförsäkringen här.

Företagets logga:

FörsäkringSvedea försäkring
Karrenstid vid sjukdom:365 dagar
Försäkring kan tecknas:6 veckor - 8 år
Livbeloppet sänks årligen med:20% från 8 år
Livbeloppet upphör vid:13 år
Veterinärförsäkringsbelopp:25000 - 75000 kr
Självriskperiod:120 dagar
Lägsta självrisk:1500 kr + 15%
Högsta självrisk:4500 kr + 20%
Vård via FirstVet:Fria besök 07-24

Tänk på att villkoren gällande vilka sjukdomar och typ av vård som försäkringen berättigar till kan variera ganska mycket mellan försäkringarna. En kattförsäkring som är billig kan bli mycket dyr om det visar sig att just den försäkringen inte täcker det ingrepp som behövs med det gjorde alla andra försäkringar. Läs därför igenom undantagen i försäkringen noga innan du skaffar dig en kattförsäkring hos Svedea så de vet vad du tecknar dig för.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


Priser för att försäkra olika kattraser
Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KattraserVillkorJämföraNyheter