A--0 A-EG - EX - U2-0

Bäst kattförsäkring för Neva Masquerade

Kattförsäkring för Neva Masquerade

Allt fler ägare av Neva Masquerade försäkrar sin älskade katt och det är förståligt. Att behöva avliva sin kära Neva Masquerade bara för att man inte har råd att betala veterinärkostnaden är något som ingen kattägare ska behöva uppleva. Kattrasen Neva Masquerade och den Sibiriska Katten har mycket gemensamt så som ursprung, beteende och storlek.

Det finns många försäkringsbolag som erbjuder dig att försäkra din Neva Masquerade hos dem men vilken försäkring är bäst? Här ser du direkt vilka kattförsäkringar som finns för Neva Masquerade och är bäst för din katt. Det är inte alltid den billigaste försäkringen som är den billigaste eftersom den kanske inte täcker den sjukdomen som din Neva Masquerade har fått eller att ersättningen för veterinärvård är mycket lägre än vad vården faktiskt kostar.

Bästa & mest prisvärda kattförsäkringen för Neva Masquerade

Att välja den billigaste kattförsäkringen kan bli dyrt om din Neva Masquerade blir sjuk. Därför har vi rankat kattförsäkringarna efter prisvärdhet och inte pris.

I-EG - EX - U2-1
FörsäkringsbolagNeva Masquerade -

1225 kr/år

1080 kr/år

1232 kr/år
If
1290 kr/år

1594 kr/år
Sveland
1455 kr/år
Agria
2069 kr/år
I-EG - EX - U2-2

På pappret har Moderna försäkringar den billigaste kattförsäkringen för Neva Masquerade men den försäkringen har inte lika bra skydd som t.ex. ICA Försäkringar. Du kan hitta ännu billigare kattförsäkringar genom att minska veterinärförsäkringsbeloppet och höja självrisken men då försvinner också värdet med en försäkring. Rekommenderat är att du väljer en försäkring från någon av det 3-4 översta försäkringarna i tabellen ovan som är de mest prisvärda kattförsäkringarna

Fakta om Neva Masquerade

En Neva masquerade är både smart och nyfiken. Dessutom är katten även hängiven och vill nara nära sin familj och pratar gärna med dem. En Neva Masquerade har EMS-raskoden NEM. Neva Masquerade registrerades första gången i SVERAK år 2008 och nu finns det 269 st katter i registret. Den första gången Neva Masquerade blev en officiell ras i världen var år 2009. Teckningen på en Neva är lite mer konturrik än hos en Sibirisk katt.

I-EG - EX - U2-3

Info om Neva Masquerade

Svenskt namn:Neva Masquerade
Namn på engelska:Neva Masquerade
EMS raskod:NEM
Normalvikt:4-8 kg
Försäkringspermie för Neva Masquerade:1080 - 2069 kr/år
Namn/smeknamn:Neva
SVERAK:SVERAK - Neva Masquerade
Wiki svenska:Wiki - Neva Masquerade

Priserna för kattförsäkringarna för Neva Masquerade är baserade på offerter från 7 försäkringsbolag med ett veterinärvårdsbelopp på cirka 60 000 kr och självrisk så nära 1 500 kr + 25% som möjligt. Dessa gäller för okastrerad honkatt av rasen Neva Masquerade som ägs av en medelålders kvinna i en mellanstor stad. Katten är registrerad hos SVERAK och ID-märkt.

Nevas päls är mycket tät och varm och kan kännas lite strävare än för de flesta andra katter. Neva Masquerade har en lång och tjock päls som dessutom är vattenavstötande. Ofta dröjer det till 5 års ålderna innan en Neva för fullvuxen.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


Priser för att försäkra olika kattraser

Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kattraser Villkor Jämföra Nyheter