A--0 A-EG - EX - U2-0

Bäst kattförsäkring för La Perm

Kattförsäkring för La Perm

Allt fler ägare av La Perm försäkrar sin älskade katt och det är förståligt. Att behöva avliva sin kära La Perm bara för att man inte har råd att betala veterinärkostnaden är något som ingen kattägare ska behöva uppleva.

Det finns många försäkringsbolag som erbjuder dig att försäkra din La Perm hos dem men vilken försäkring är bäst? Här ser du direkt vilka kattförsäkringar som finns för La Perm och är bäst för din katt. Det är inte alltid den billigaste försäkringen som är den billigaste eftersom den kanske inte täcker den sjukdomen som din La Perm har fått eller att ersättningen för veterinärvård är mycket lägre än vad vården faktiskt kostar.

Bästa & mest prisvärda kattförsäkringen för La Perm

Att välja den billigaste kattförsäkringen kan bli dyrt om din La Perm blir sjuk. Därför har vi rankat kattförsäkringarna efter prisvärdhet och inte pris.

I-EG - EX - U2-1
FörsäkringsbolagLa Perm -

1225 kr/år

1080 kr/år

1232 kr/år
If
1290 kr/år

1594 kr/år
Sveland
1455 kr/år
Agria
2069 kr/år
I-EG - EX - U2-2

På pappret har Moderna försäkringar den billigaste kattförsäkringen för La Perm men den försäkringen har inte lika bra skydd som t.ex. ICA Försäkringar. Du kan hitta ännu billigare kattförsäkringar genom att minska veterinärförsäkringsbeloppet och höja självrisken men då försvinner också värdet med en försäkring. Rekommenderat är att du väljer en försäkring från någon av det 3-4 översta försäkringarna i tabellen ovan som är de mest prisvärda kattförsäkringarna

Fakta om La Perm

En La Perm har EMS-raskoden LPL. La Perm registrerades första gången i SVERAK år 2006 och nu finns det 156 st katter i registret. Den första gången La Perm blev en officiell ras i världen var år 2014.

I-EG - EX - U2-3

Info om La Perm

Svenskt namn:La Perm
Namn på engelska:LaPerm
EMS raskod:LPL
Normalvikt:
Försäkringspermie för La Perm:1080 - 2069 kr/år
SVERAK:SVERAK - La Perm
Wiki svenska:Wiki - La Perm
Wiki engelska:Wiki - LaPerm

Priserna för kattförsäkringarna för La Perm är baserade på offerter från 7 försäkringsbolag med ett veterinärvårdsbelopp på cirka 60 000 kr och självrisk så nära 1 500 kr + 25% som möjligt. Dessa gäller för okastrerad honkatt av rasen La Perm som ägs av en medelålders kvinna i en mellanstor stad. Katten är registrerad hos SVERAK och ID-märkt.


Mer fakta om kattförsäkringar

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om kattförsäkringar men också en del andra roliga och lustiga saker om kattförsäkringar.

Info om bra försäkringsbolag som försäkrar katter


Priser för att försäkra olika kattraser

Meny - Kattförsäkring
Till förstasidan på www.kattforsakring.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Kattraser Villkor Jämföra Nyheter